18.03.2022

Rekrytoimme! Haemme palkkahallinnon asiantuntijaa

Olemme yli 100 työntekijän joukkue ja haemme ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön pystyvää palkkahallinnon asiantuntijaa iloiseen ja kokeneeseen taloushallinnon tiimiimme.
RP Logistics Oy on vuonna 1987 perustettu vakavarainen kotkalainen yhtiö. Yritys on tunnettu innovatiivisesta, luotettavasta ja tehokkaasta logistiikan palvelutuotannosta.
Tehtävänkuva

Konsernimme palkkahallinnon asiantuntijana vastaat yhtiöidemme palkkaprosesseista. Palkanlaskennan lisäksi tehtäviisi kuuluvat palkkojen ja verojen maksatukset sekä muut tilitykset. Muita tehtäviäsi ovat lomapalkkavelan laskenta, tulorekisteri- ja muut viranomaisilmoitukset. Tehtävänkuvaa voidaan muokata osaamisesi mukaan tai siihen voidaan sisällyttää HR:lle
tai järjestelmäkehitykseen liittyviä osa-alueita.

Tehtävän kriteerit

Odotamme hakijoilta kokemusta palkanlaskennan tehtävistä sekä tarkkaa ja positiivista työskentelyasennetta. Muu taloushallinon kokemus katsotaan eduksi.

Työsuhteesta

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen. Taloushallintotiimin lisäksi teet töitä mm. operatiivisesta toiminnoista vastaavien ihmisten kanssa. Täytämme työsuhteen mahdollisimman pian kevään 2022 aikana.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakemukset lähetetään sähköpostilla jaana.rama@rpgroup.fi viimeistään 27.3.2022.

Lisätietoja paikasta antaa Jaana Rämä puh 040 576 1434.